Miljøsanering

Vi har mange års erfaring og dermed en stor faglig viden om miljøsanering af bygninger, specielt med PCB- og asbestsanering. Det gør DKS til din professionelle partner i forbindelse med alle former for nedtagning, fjernelse og uskadeliggørelse af skadelige byggematerialer. Blandt andet i forbindelse med ombygning, nedrivning eller renovering.

 

Grundet vores erfaring og specialuddannelse af vores mandskab har vi også den nødvendige ekspertise til at kunne lokalisere og derpå bortskaffe miljøfarlige stoffer lovmæssigt korrekt.

 

Vi udfører både små og store opgaver, og vi lægger altid vægt på, at vi skal sikre en korrekt miljøhåndtering. Samtidig er vi professionelle fagfolk, der også lægger vægt på at udføre arbejdet med stor faglig stolthed.

 

Vi lægger samtidig vægt på at sikre en grundig planlægning. Det sker i et tæt samarbejde med dig som kunde, hvor vi har fokus på, at vi skal have en klar og tydelig kommunikation, så vi undgår misforståelser. Du kan med andre ord forvente, at vi udfører det aftalte arbejde i rette tid.

En aftale er - kort sagt - altid en aftale.

Når du får et nedrivnings-tilbud fra os har vi også taget højde for miljøprøver mm, da det ofte kan være lidt af en jungle at finde rundt i.

Ved fx. nedrivninger er det forskelligt, hvordan de enkelte kommune behandler projektet, eller hvor man søger disse oplysninger.

Vi tilbyder derfor at stå for hele processen.

Få et tilbud PÅ Miljøsanering

Hvis du ønsker et tilbud på miljøsanering kan du kontakte os ved at udfyld formularen her - og gerne med så mange informationer som muligt. Så har vi lettere ved at give dig et præcist tilbud som vi sender dig.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

DKS - Dansk Kvalitet Service  -  Tlf.: 93 60 65 75  -  E-mail: info@d-k-s.dk  -  cvr: 3972 6777

Nedrivning

 Miljøsanering

Materieludlejning

Mandskabsudlejning

Byggeservice

Om DKS

FÅ ET TILBUD HER