Skimmelsanering

Skimmelsvamp er ikke til at spøge med
- hos dks tager vi det alvorligt

 

Er du i tvivl om, hvorvidt der er skimmelsvamp i din bolig eller virksomhed, så kontakt DKS og lad os sammen lokalisere mistanken. Vi er eksperter på området og dygtige til bekæmpelse af skimmelsvamp, - vi lokaliserer skimmelsvampen og sørger for at få saneret og stoppet svampen så den ikke spreder sig igen.

Vi udfører tilstandsundersøgelser og skimmelsanering efter gældende retningslinjer og sikkerhedsvejledninger både med hensyn til miljø og arbejdsmiljø.

Vi benytter effektivt og nøjagtigt testudstyr, så vi kan lokalisere og efterfølgende fjerne skimmelsvamp i din ejendom eller bolig. Vi følger en fast handlingsplan, som virker. Den tilpasses blot, så vi tager højde for din specifikke situation.

Det er vigtigt at få det undersøgt, da skimmelsvamp ikke altid kan ses eller lugtes, så omfanget kan være større end først antaget, da den kan sprede sig uden man er klar over det.

 

Hvad er skimmelsvamp?

Skimmelsvamp er ganske små mikroorganismer. En svampetype, der normalt vokser i naturen, og som lever af dødt organisk materiale - det kan være døde træer, dyr og lignende.

Der skal være gunstige forhold for, at svampen kan brede sig i et hus eller bygning og findes oftest i bygninger med fugtskader eller fugtige steder så som kældre og badeværelser med manglende udluftning. Fugt og varme kan være en optimal cocktail for udviklingen af skimmelsvamp – og kan derfor ofte være et problem i de nyere – ofte meget tætte – bygninger og huse. Skimmelsvamp kan have flere farver, lige fra hvid, lysegrå, sort og helt over i det rødlige, og den kan have en lodden overflade.

Skimmelsvamp kan også opstå skjult i konstruktioner og give problemer, da den kan være svær at lokalisere. Her har svampen mulighed for at forårsage større skade, både sundhedsmæssigt og konstruktionsmæssigt.

Skimmelsvampen er oftest sundhedsskadelig for mennesker og skal derfor fjernes. Samtidig skal årsagen til svampeangrebet lokaliseres og stoppes - ellers vil svampen blot komme igen.

Når du vælger DKS til skimmelsanering:

  • Vi lokaliserer skimmelsvamp med effektivt testudstyr
  • Professionel sanering der fjerner svampen
  • Vi lokaliserer årsagen til svampen, så den ikke opstår igen
  • Vi kan tilbyde efterfølgende entreprise, som kan spare dig både tid og penge

LÆS om asbestsanering

LÆS om pcb sanering

LÆS om Tungmetaller/Bly

LÆS om Affald

Få et tilbud PÅ skimmelsanering

Hvis du ønsker et tilbud på skimmelsanering kan du kontakte os ved at udfyld formularen her - og gerne med så mange informationer som muligt. Så har vi lettere ved at give dig et præcist tilbud som vi sender dig.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

DKS - Dansk Kvalitet Service  -  Tlf.: 93 60 65 75  -  E-mail: info@d-k-s.dk  -  cvr: 3972 6777

Nedrivning

 Miljøsanering

Materieludlejning

Mandskabsudlejning

Byggeservice

Om DKS

FÅ ET TILBUD HER