Hvad enten du vælger nedrivning, Byggeservice, udlejning...

 

Så kan du hos DKS altid regne med at få en god og personlig behandling. Vi sætter pris på tilfredse kunder.

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til priser, der er til at forstå. Desuden sørger vi for at overholde alle aftaler og leveringstider - derfor arbejder vi hver dag på at blive en smule bedre på vores arbejdsområder. Det gør vi gennem en god dialog om kvalitet, tid og ressourcer. Og altid med stor respekt for miljø og mennesker.

 

Vi har en gensidig tilfredshed med vores dygtige og kvalificerede medarbejdere, og det opnår vi kun med ordentlige arbejdsforhold, god tone og dansk overenskomst. Og vi benytter grundet dette ikke udenlandsk arbejdskraft.

 

Da vi favner bredt, kan det være sund fornuft at bruge os til flere opgaver, hvis vi nu alligevel har hegn, maskiner, mandskab og en god dialog på eksempelvis en nedrivningsopgave - så kan vi også stå for støbe-entreprise eller hovedentreprise for det kommende hus.

 

Vi lægger samtidig vægt på at sikre en grundig planlægning. Det sker i et tæt samarbejde med dig som kunde, hvor vi har fokus på en klar og tydelig kommunikation, så vi undgår misforståelser. Du kan med andre ord forvente, at vi udfører det aftalte arbejde i rette tid.

En aftale er - kort sagt - altid en aftale.

 

Jeg Nicholas Brunals er den stolte indehaver af DKS - Dansk Kvalitet Service ApS, og vil være din kontakt person gennem forløbet.

 

Ring på: 93 60 65 75 - skriv til: info@d-k-s.dk

- eller benyt nedenstående formular

Hvis du ønsker et tilbud på en opgave, stor eller lille, kan du roligt kontakte os - giv gerne så mange informationer som muligt. Så har vi lettere ved at give dig et mere nøjagtigt tilbud som vi sender dig.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

DKS - Dansk Kvalitet Service  -  Tlf.: 93 60 65 75  -  E-mail: info@d-k-s.dk  -  cvr: 3972 6777

Nedrivning

 Miljøsanering

Materieludlejning

Mandskabsudlejning

Byggeservice

Om DKS

FÅ ET TILBUD HER