Asbestsanering

Lad DKS hjælpe dig af med asbestproblemer

 

Asbest er et materiale man før i tiden har anvendt meget i flere forskellige byggematerialer, typisk beklædningsplader til vægge, lofter, tage og særligt i isolering. Siden 1972 har asbest været forbudt at bruge i alle byggematerialer, da det er skadeligt for mennesker. På trods af forbudet findes asbest dog stadig i byggeri fra 1960’erne og 1970’erne. Derfor er det meget vigtigt at få fjernet alle former for asbestholdige materialer, hvis du fx skal renovere eller rive en bygning ned.

Hos DKS er vi specialister i identificering og bortskaffelse af asbestholdige materialer og kan tilbyde at screene for det farlige stof. Og sanere det inficerede område, så du helt slipper for stoffet. Det er et lovkrav, at du får foretaget en miljøscreening samt sanering. Dette kræver særligt udstyr, specialuddannede fagfolk og tilladelse.

 

Skadelige helbredsvirkninger ved asbest

Asbest har vist sig at være særdeles skadeligt ved indånding og man ved i dag at selv en lille udsættelse for asbest kan forvolde skade. Når man arbejder med asbest og asbestholdige materialer, opstår der en støv der indeholder fibre, som små fine nåle og de er farlige for dig. Problemet er at man ikke kan se dem med det blotte øje og ved indånding risikerer man at de sætter sig i lungerne.

Udsættes man for asbest, er der risiko for at man kan udvikle sygdommen asbestose, og forskellige former for lunge- og mavekræft.

 

Hvad kan du gøre, hvis du har mistanke om asbest i dit hus?

Hvis du er usikker på, om din bygning har problemer med asbest, kan vores folk lave en grundig asbestanalyse. Her kortlægger vi nøje omfanget af problemet, hvorefter vi hurtigt og effektivt kan fjerne asbesten. Det betyder blandt andet, at vi under asbestanalysen sørger for at sende prøver ind til de relevante myndigheder og efterfølgende at fjerne asbesten, hvis det forekommer i din bygning.

 

Alle medarbejdere hos DKS har gennemgået den fornødne uddannelse, har et asbestcertifikat samt den nyeste viden om asbestsanering.

Vi anvender naturligvis alle de nødvendige værnemidler og specialudstyr i forbindelse med asbestsaneringen, og vi kan derfor fjerne asbesten så hurtigt og effektivt som muligt - til gavn for både dig som kunde og for miljøet.

 

Vores viden er din sikkerhed om at alle regler bliver fulgt til punkt og prikke. Vi tilbyder både asbestsanering for erhvervskunder og privatpersoner, der står foran enten at skulle modernisere eller rive en bygning ned.

 

Når du vælger DKS til asbestsanering:

  • Vi tager materialeprøver til bedømmelse
  • Vi tager os af tilmelding til myndighederne
  • Vores mange års erfaring giver dig sikkerhed for kvalitet i arbejdet
  • Vi tilbyder professionelt at tage os af hele processen - fra screening til bortskaffelse
  • Vi kan tilbyde efterfølgende entrepriser, som vil spare dig både tid og penge

LÆS om PCB sanering

LÆS om skimmelsanering

LÆS om Tungmetaller/Bly

LÆS om Affald

Få et tilbud PÅ asbestsanering

Hvis du ønsker et tilbud på asbestsanering kan du kontakte os ved at udfyld formularen her - og gerne med så mange informationer som muligt. Så har vi lettere ved at give dig et præcist tilbud som vi sender dig.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

DKS - Dansk Kvalitet Service  -  Tlf.: 93 60 65 75  -  E-mail: info@d-k-s.dk  -  cvr: 3972 6777

Nedrivning

 Miljøsanering

Materieludlejning

Mandskabsudlejning

Byggeservice

Om DKS

FÅ ET TILBUD HER