Byggeservice

 

ENTREPRISE

Vi udfører vi alle former for entreprise-opgaver: fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser.

Hvis du skal have bygget nyt hus, men først skal nedrive det gamle, så tal med os om yderligere entreprise. Det kan nemlig spare dig både tid og penge, hvis færre aktører involverede i bygge-processen.

Vi sætter en ære i altid at aflevere vores opgaver til tiden og er derfor meget opmærksomme på leverancerne til vores byggepladser, så vi undgår unødig spildtid – og så vi kan overholde de aftaler, vi indgår. For os er en aftale - kort sagt - en aftale.

Vi løser altid vores opgaver med faglig dygtighed, ordholdenhed og håndværksmæssig kvalitet som udgangspunkt. Det stiller krav til ikke blot os selv og vores medarbejdere, men også til vores underleverandører og det materiale, vi benytter. Hos DKS benytter vi os af kompetente samarbejdspartnere, som vi har samarbejdet med i mange år, og hvis kvalitet vi kan stå inde for.

 

BYGGEPLADS-OPSTART OG -SERVICE

Service eller opstart af byggeplads klarer vi også. Både med det rigtige materiel og kvalificeret mandskab. Der opnås mange fordele ved at samle etablering, indretning og drift af en byggeplads under én professionel samarbejdspartner. Først og fremmest kan den enkelte byggeentreprenør eller fagentreprenør koncentrere sig om deres egne kerneydelse og der skabes optimale rammer for byggepladsens infrastruktur.

En gennemtænkt byggeplads er en effektiv byggeplads, og hvis alle på pladsen gør det de er specialister i, kan projekter gennemføres til aftalt tid og indenfor budgettet.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af serviceydelser til byggepladser. Frem for traditionel industri- og erhvervsservice har DKS specialiseret sig i serviceydelser rettet alene mod byggebranchen. Det letter kommunikationen, øger effektiviteten, og giver klart det bedste resultat til en fornuftig pris.

 

Når vi hos DKS påtager os rollen som totalentreprenør, tager vi tager udgangspunkt i dine ønsker, behov, budget osv.

Og vi varetager hele projektet lige fra byggeplads-opstart til færdigt byggeri. Og vi påtager os ansvaret for projektering, koordinering og udførelsen af den samlede byggeopgave, så det færdige projekt afleveres som beskrevet i den indgåede kontrakt.

Få et tilbud PÅ Byggeservice fra DKS

Hvis du ønsker et tilbud på en af vores byggeservices kan du kontakte os ved at udfyld formularen her - og gerne med så mange informationer som muligt. Så har vi lettere ved at give dig et præcist tilbud som vi sender dig.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

DKS - Dansk Kvalitet Service  -  Tlf.: 93 60 65 75  -  E-mail: info@d-k-s.dk  -  cvr: 3972 6777

Nedrivning

 Miljøsanering

Materieludlejning

Mandskabsudlejning

Byggeservice

Om DKS

FÅ ET TILBUD HER