Mandskabsudlejning

Hos DKS har vi en solid gruppe af veluddannede fagfolk

 

Står du som entreprenør og mangler en veluddannet medarbejder - eller er du som privatperson midt i et byggeprojekt og mangler en hjælpende hånd - eller skal du bruge en operatør til stort materiel - så kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde af fagfolk til netop din opgave.
Vi har dygtige og kvalificerede fagfolk som du kan leje et par dage eller mere.

Du kan også med fordel leje både materiel og operatør der passer sammen

 

Vores professionelle medarbejdere er specialiseret i bl.a. nedrivning, oprydning og servicering og hjemmevante på byggepladser. Og de behersker det danske sprog komplet, både skriftligt og mundtligt. Du lejer altså et mandskab, som er specialister indenfor det de foretager sig, og du kan samtidig kommunikere løbende med os for at justere den service, som du gerne vil have.

 

Mandskabs-udlejning hos DKS

Når du benytter mandskabsudlejning hod DKS, skal du ikke bekymre dig om forsikring, feriepenge, atp eller andet praktisk. Vi sørger for det specifikke antal af mandskab er klar, iført arbejdstøj og sikkerhedssko - og klar til at tage imod opgaver indenfor nedrivning, oprydning eller servicering. Med andre ord kan du læne dig tilbage og slippe bekymringerne, så snart aftalen om mandskabsudlejning er i hus.

 

Opgavernes omfang

Vi gør ikke forskel på opgaver, når det kommer til udlejning af mandskab. Store såvel som små opgaver, korte såvel som længerevarende udlejningskontrakter. Vi prioriterer hård indsats og et godt stykke arbejde ført helt til døren og vægter alle slags opgaver lige højt og professionelt. Uanset omfanget af det du har brug for, skal vi nok finde en løsning.

 

Dit sikre valg, når det gælder nedrivningsopgaver

Vælg mandskab fra DKS til din nedrivningsopgave. Vi er dit oplagte valg, hvis du søger hjælp til en professionel nedrivning, til en fornuftig pris. Vores mænd er altid klar på nye opgaver, uanset om det er total- eller partiel nedrivning. Vores hold er kompetente og har mange års erfaring med både større og mindre nedrivninger. Du undgår derfor komplikationer med nedrivningsprocessen, hvis du vælger mandskabsudlejning fra os. Med udlejning af mandskab får du en nedrivning med fokus på omgivelser og arbejdsmiljø.

 

Har du brug for kvalificeret ekstra mandskab til at rydde op?

Vi kører ud og giver en hjælpende hånd på byggepladser i hele Storbenhavns-området – lige når du har brug for det. Ved mandskabsudlejning gennem DKS mandskab kan du for eksempel få ryddet byggepladsen på tidspunkter, hvor der ellers ikke arbejdes på pladsen. Så du kan nyde synet af en ryddet byggeplads, hver gang du møder ind.

Hos DKS har vi muligheder for udlejning af mandskab til løsning af eksempelvis:

  • Betjening af store maskiner
  • Nedrivningshjælp af bygningsdele
  • Hjælp til drift af byggeplads
  • Nedskæring eller demontering af stålelementer
  • Andet forefaldende arbejde

Læs om DKS materiel-udlejning

Få et tilbud PÅ ekstra mandskab

Hvis du har ønsker om at leje en ekstra mand, kan du kontakte os ved at udfyld formularen her - og gerne med så mange informationer som muligt. Så har vi lettere ved at give dig et præcist tilbud som vi sender dig.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

DKS - Dansk Kvalitet Service  -  Tlf.: 93 60 65 75  -  E-mail: info@d-k-s.dk  -  cvr: 3972 6777

Nedrivning

 Miljøsanering

Materieludlejning

Mandskabsudlejning

Byggeservice

Om DKS

FÅ ET TILBUD HER