Byggeplads-service

Med byggeplads-service fra dks er du sikret et rart og sikkert miljø på pladsen og i skurvognen

 

Frem for traditionel industri- og erhvervsservice har DKS specialiseret sig i serviceydelser rettet alene mod byggebranchen. Det letter kommunikationen, øger effektiviteten, og giver klart det bedste resultat til en fornuftig pris.

 

Få hjælp til alle former for byggeplads-service, når du er i gang med et større byggeprojekt. Vi kan komme dig hurtigt til undsætning. Vi kan løse de services, du kan få behov for, når du står midt i et byggeprojekt. Eller når du er færdig med byggeriet, og vi har mandskab til at hjælpe dig i kritiske situationer, hvis der fx er opstået en akut vandskade.

 

Enhver pause i et byggeri er dyrt, og det er derfor vigtigt hele tiden at holde maskineriet i gang. Hos DKS kan du nemt hyre det personale der sikrer, at I kan bedre kan sætte fokus på byggeriet.

 

Vi kan bl.a. hjælpe med daglig oprydning, rengøring af hele byggepladsen (herunder også skure), affaldshåndtering, skadeservice ved vand- og fugtskader, affugtning, fjernelse af skimmelsvamp, afskærmning og opstilling af værn eller indkøb og levering af daglige nødvendigheder og materialer til byggepladsen.

 

Vores medarbejdere kan også hjælpe med eller udføre vejrligsforanstaltninger på byggepladsen - hele året rundt, så arbejdet kan udføres teknisk korrekt og under forsvarlige forhold.

Det kan være påvirkninger fra vand, fugt, vind, temperaturforhold, sne mm. som vi også kan hjælpe med allerede ved planlægningen af byggeprocesen.

 

Vælg mellem et fast samarbejde eller bestemte ydelser fra vores hold. Vi kan også hjælpe dig med alt fra etablering af byggepladsen til slutrengøring efter håndværkerne. Vi véd, at en tidsplan kan skride og rykke sig, og derfor er vi fleksible i vores arbejdsprocesser.

 

RENGØRING og vedligeholdelse AF SKURVOGNE

Har du et byggeprojekt, hvor skurvogne er en del af den daglige arbejdsgang? Rengøring af skurvogne af disse kan ofte være en kæmpe byrde. Derfor tilbyder vi at sørge for både rengøringen og vedligeholdelsen af dem. På en byggeplads er der ofte fyldt med snavs og mudder, og det er svært at undgå at det ikke bliver slæbt med indenfor. Og det kan være med til at skabe et inderum der ikke altid er lige rart at opholde sig i.

 

På en byggeplads fungerer skurvogne både som arbejdspladsen, kontor, opholdsrum og kantine. Derfor er hygiejnen og den daglige vedligeholdelse af skurvogne meget vigtig. Derfor sørger vi også for vedligeholdelse i form af fx. rengøring af skurvognen, forsyning af rengøringsartikler, indkøb af nødvendige varer.

 

På denne måde er du sikret et rart miljø og omgivelser, når mødet skal holdes, eller frokosten skal indtages. Hos os er du garanteret skinnende og rene skurvogne for dig og dine kolleger.

 

Skriv i kontaktformularen herunder eller ring på 93 60 65 75 og få et godt tilbud på byggeplads-service.

Dine fordele med DKS som byggeplads-partner:

  • Rart miljø på pladsen og i skurvognen
  • Byggefaglig kommunikation sikrer dig effektiv service - til en fornuftig pris
  • Vi kan hurtigt komme dg til undsætning ved akut opståede situationer
  • Vi tilbyder professionelt at tage os af hele byggepladsen fra start til slut
  • Vi kan tilbyde enkelte entrepriser, som vil spare dig både tid og penge

LÆS om etablering af byggeplads

DKS og Entrepriser

Få et uforpligtende tilbud PÅ byggeplads-service

Hvis du ønsker at vide mere om hvad vi kan tilbyde med byggeplads-service ved dit byggeri, kan du kontakte os ved at udfyld formularen her - og gerne med så mange informationer som muligt. Så har vi lettere ved at give dig et præcist tilbud som vi sender dig.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

DKS - Dansk Kvalitet Service  -  Tlf.: 93 60 65 75  -  E-mail: info@d-k-s.dk  -  cvr: 3972 6777

Nedrivning

 Miljøsanering

Materieludlejning

Mandskabsudlejning

Byggeservice

Om DKS

FÅ ET TILBUD HER