Entrepriser

Lad dks stå for hele eller dele af dit byggeprojekt

 

Hvis du skal have bygget nyt hus, men først skal nedrive det gamle, så tal med os om yderligere entreprise. Det kan nemlig spare dig både tid og penge, hvis færre aktører involverede i bygge-processen. Vi udfører vi alle former for entreprise-opgaver: fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser.

 

Uanset entreprise-form og opgavens omfang, gør vi meget ud af præcis byggestyring i ethvert projekt vi kaster os ud i. Med en logistikstyret levering sikrer vi, at materialerne leveres til tiden og i den korrekte rækkefølge, og vi leverer til slut dokumentation for korrekt udført arbejde.

 

Byggestyringen på vores opgaver varetages af erfarne byggeledere, som formår at bevare det store overblik og samtidig have fokus på detaljerne. Vi sætter en ære i altid at aflevere vores opgaver til tiden og er derfor meget opmærksomme på leverancerne til vores byggepladser, så vi undgår unødig spildtid – og så vi kan overholde de aftaler, vi indgår.

 

Vi løser altid vores opgaver med faglig dygtighed, ordholdenhed og håndværksmæssig kvalitet som udgangspunkt. Det stiller krav til ikke blot os selv og vores medarbejdere, men også til vores underleverandører og det materiale, vi benytter. Hos DKS benytter vi os af kompetente samarbejdspartnere, som vi har samarbejdet med i mange år, og hvis kvalitet vi kan stå inde for.

 

Totalentrepriser med kompetente samarbejdspartnere

Totalentreprisen benyttes overvejende ved større opgaver, eksempevis ved gennemgribende renovering, større tilbygning eller nybyggeri. For dig som bygherre er den overskyggende fordel ved totalentreprisen, at der kun skal indgåes kontrakt med ét enkelt firma, som siden forestår al koordinering og kontakt til underleverandører og bærer ansvaret for, at arbejdet udføres tilfredsstillende og i henhold til den indgåede kontrakt. Samtidig betyder det også, at du som bygherre kun skal afregne med ét enkelt firma.

 

Når vi hos DKS påtager os rollen som totalentreprenør, varetager vi hele projektet lige fra tegnebrættet til færdigt byggeri. Så påtager vi os ansvaret for projektering, koordinering og udførelsen af den samlede byggeopgave, så det færdige projekt afleveres som beskrevet i den indgåede kontrakt.

 

Med udgangspunkt i dine ønsker, behov, budget osv. udarbejder vi først skitseforslag og sidenhen færdige tegninger og beskrivelser til byggeriet. Og inden indgåelse af totalentreprisekontrakten får du en fast pris og tidsplan for projektet.

 

Som totalentreprenør på dit byggeprojekt står vi for indhentning af de krævede byggetilladelser, inden byggeriet sættes i gang. Samtidig tager vi os også af koordineringen for hele byggeprocessen og af alle håndværkere og leverancer undervejs, så tidsplanen overholdes, og alle opgaver udføres i korrekt rækkefølge og uden forsinkelser.

 

Det betyder, at vi indgår kontrakter med alle fagentreprenører, og at vi har styr på, at de økonomiske rammer for hovedentreprisen ikke skrider. Vi sørger også for, at tidsplanen bliver fulgt, at fagentreprenørernes arbejde koordineres, at byggeriet står færdigt til tiden – og at det selvfølgelig lever op til de kvalitetsmæssige standarder, der er blevet aftalt for byggeriet.

 

Én eller flere fagentrepriser hos DKS kan i de fleste tilfælde være en fordel for dig

Hvis du skal have bygget nyt hus, men først skal nedrive det gamle, så tal med os om yderligere entreprise. Det kan nemlig spare dig både tid og penge, hvis færre aktører involverede i bygge-processen. Vi udfører vi alle former for fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser.

 

Dine fordele med DKS som byggeplads-partner:

  • Rart miljø på pladsen og i skurvognen
  • Byggefaglig kommunikation sikrer dig effektiv service - til en fornuftig pris
  • Vi kan hurtigt komme dg til undsætning ved akut opståede situationer
  • Vi tilbyder professionelt at tage os af hele byggepladsen fra start til slut
  • Vi kan tilbyde enkelte entrepriser, som vil spare dig både tid og penge

LÆS om etablering af byggeplads

Læs om byggeplads-service

Få et uforpligtende tilbud PÅ del- eller totalentreprise

Hvis du ønsker at vide mere om hvad vi kan tilbyde med del- eller totalentreprise ved dit kommende byggeri, kan du kontakte os ved at udfyld formularen her - og gerne med så mange informationer som muligt. Så har vi lettere ved at give dig et præcist tilbud som vi sender dig.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

DKS - Dansk Kvalitet Service  -  Tlf.: 93 60 65 75  -  E-mail: info@d-k-s.dk  -  cvr: 3972 6777

Nedrivning

 Miljøsanering

Materieludlejning

Mandskabsudlejning

Byggeservice

Om DKS

FÅ ET TILBUD HER