Nedbrydning

Vi udfører gerne nedbrydningen som hovedentreprise, og vi kan supplere med vores viden og materiel ved underentrepriser.

 

DKS løser både små og store nedbrydningsopgaver, som spænder fra udhuse og skorstene til boligblokke, fabrikker og andre store bygninger. Vi har rådighed over en omfattende maskinpark, som er udrustet til at løse selv de mest komplicerede nedbrydningsopgaver, og vores specialiserede  og veluddannede medarbejdere sikrer effektive nedbrydningsløsninger - til tiden.

 

Vi prioriterer miljørigtig bortskaffelse af byggeaffald, og tilsigter sortering og genanvendelse af de materialer, der er brugbare, i videst muligt omfang. Hos DKS har vi mandskab, der er uddannet til at varetage nedbrydningsopgaver af alle slags, og vi laver alt lige fra total nedbrydning til indvendig sanering og rydning.

 

En mindre indvendig rydnings-opgave kan fx bestå i, at enkelte gulve og lofter bliver fjernet, og der etableres nye åbninger.

En større indvendig rydning kan bestå i, at bygninger ryddes indvendigt, så kun enkelte dele eller bærende konstruktioner står tilbage.

 

Hos DKS er vi endvidere specialister i at foretage indvendig rydning af bygninger, hvor yderskallen skal bevares. Vi håndterer både små og store opgaver og når vi er færdige, afslutter vi med at planere grunden, så den er klar til eventuelle nye bygninger.

 

Vi kan ordne nedbrydning af bygninger fra start til slut

Lige fra indhentning af byggetilladelse og anmeldelser - til det sidste byggeaffald er miljørigtigt bortskaffet, er vi ansvarlige for processen. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om ret meget andet end at færdiggøre planer for det kommende byggeri. Alt byggeaffald bliver sorteret miljømæssigt korrekt, og vi sørger naturligvis for at få det hele afleveret de relevante steder.

 

Kontakt os og få tilbud på nedbrydning af din bygning

Vi kommer gerne forbi for at give dig et uforpligtende tilbud og dine muligheder ved nedbrydning - uanset størrelse.

Og når vi alligevel er på matriklen med hegn, maskiner, mandskab og lignende, kan vi også give et tilbud på enkelt- eller totalentreprise. Det er sund fornuft og kan ofte spare dig i både tid og penge.

Når du vælger DKS til nedbrydning:

  • Din nedbrydning bliver tryg og sikker
  • Miljøet bliver imødeset og vi bruger kun miljørigtige maskiner
  • Vores egenkontrol giver dig sikkerhed for kvalitet i arbejdet
  • Vi tilbyder professionelt at tage os af hele nedrivningsprocessen
  • Vi kan tilbyde efterfølgende entreprise, som vil spare dig både tid og penge

LÆS om Indvendig nedrivning

LÆS om Udvendig nedrivning

om demontering/nedskæring

LÆS om Byggeaffald

Sådan foregår nedbrydning:

1

2

3

4

5

Kontakt os

Udfyld evt. formularen her på siden

Du får et tilbud

- uforpligtigende og på det du ønsker

Vi nedbryder og planerer

- efter diverse ansøgninger er i orden

Byggeaffald

- vi sorterer og bortskaffer miljømæssigt korrekt

Vi rydder pladsen

- med mindre vi skal stå for yderligere entrepriser

Få et tilbud PÅ Nedbrydning

Hvis du ønsker et tilbud på nedrivning kan du kontakte os ved at udfyld formularen her - og gerne med så mange informationer som muligt. Så har vi lettere ved at give dig et præcist tilbud som vi sender dig.

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

DKS - Dansk Kvalitet Service  -  Tlf.: 93 60 65 75  -  E-mail: info@d-k-s.dk  -  cvr: 3972 6777

Nedrivning

 Miljøsanering

Materieludlejning

Mandskabsudlejning

Byggeservice

Om DKS

FÅ ET TILBUD HER